oxoweb149766

Quooker fusion Combi round 2.2 Steel

één kraan op het aanrecht voor koud, warm en kokend water.

Meer details

Voor prijs en levertijd:

Informeer in de winkel!

Meer informatie

Met de Quooker Fusion Round Steel heb je maar één kraan op het aanrecht voor koud, warm en kokend water.
De kraan is uitgerust met een dubbel-druk-draai-bedienings-knop voor volmaakte veiligheid. Hij wisselt direct van koud naar kokend water en andersom middels een simpele verbinding.

Het Quooker Combi 2.2 reservoir levert niet alleen kokend water (100°C), maar ook warm water (50-60°C). Hierdoor is het wachten op warm water verleden tijd. Bovendien is het de eerste ‘boiler’ met hoogvacuümisolatie. Door dit principe is het de zuinigste warm- en kokendwatervoorziening voor de keuken. Het stand-by verbruik is net als bij het PRO3-VAQ reservoir maar 5 cent per dag.

Het Combi 2.2 reservoir wordt gebruikt op plaatsen waar alleen een koud water leiding aanwezig is of waar de huidige warm water leiding wordt verwijderd. Dit reservoir levert 7 liter kokend water of ongeveer 15 liter warm water van 60°C.

Als je toch je huidige warm water leiding wilt aansluiten op je Quooker reservoir om zo beschikking te hebben over direct en onbeperkt warm water kies dan niet voor een Combi maar voor het Combi+ reservoir.

Vraag en antwoord

Heeft u een vraag? Stel deze gerust aan een van onze experts

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Uw vraag is succesvol aan ons doorgegeven.
Stel uw vraag
Annuleren
Naam:
Telefoonnummer:
Email:
Vraag:
  Captcha