oxoweb149766

De keukenzaak van Apeldoorn


Betaalbare keukens van topkwaliteit

De keuken is tegenwoordig meer dan alleen een plaats waar gekookt wordt. Maak van uw nieuwe keuken het dynamische middelpunt van uw huis.  A&A Keukens levert betaalbare kwaliteitskeukens van Rotpunkt en Schmidt. Duitse degelijkheid wat zich vertaalt naar innovatieve oplossingen en kwaliteit waar u jarenlang van kunt genieten.

Het recept voor uw ideale keuken
Breng een bezoek aan onze showroom voor een optimale beleving. Onze keukenspecialisten helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken! Maak direct een afspraak.


Keukens in alle stijlenKies de keuken die bij u past:
van modern tot klassiek

Een eigentijdse moderne, design of klassieke keuken die het hart vormt van uw huis. Een plek waar niet alleen gekookt maar ook geleefd kan worden. Houten elementen geven een rustieke uitstraling. Strakke hoogglans panelen voor een trendy design. Laat u inspireren door de verschillende stijlen en mogelijkheden.


Kasten in 25 verschillende kleurenBinnen- en buitenkant in 25 verschillende korpuskleuren

Geef uw nieuwe keuken een persoonlijke touch en maak een keuze uit maar liefst 25 verschillende korpuskleuren voor de keukenkasten. Zowel de buiten- als binnenkant zijn in één kleur zonder meerprijs verkrijgbaar. Daarnaast zijn alle kleuren met elkaar te combineren.


Geruisloze sluiting voor kasten en ladesGeruisloze deuren en lades
dankzij softclose systeem

Nooit meer luid dichtslaande kastdeuren en lades? Het softclose-systeem voorziet scharnieren en ladegeleiders van regelbare demping zodat alle kastdeuren en lades altijd zacht en geruisloos sluiten. Het enige dat u hoeft te doen is zachtjes duwen en de deur sluit vanzelf.


Onderkasten met maximale binnenruimteHoge onderkasten voor maximale binnenruimte

Met onderkasten van maar liefst 78 centimeter in hoogte beschikt u over meer binnenruimte. Voorzie de onderkasten met diverse inventieve opbergsystemen om de ruimte maximaal te benutten. Uw pannen altijd binnen handbereik en nooit meer rondslingerend keukengerei!


Sterk in lakwerkProfessionele afwerking:
uitermate sterk in lakwerk

Kiest u voor een moderne hoogglans of matte afwerking? Met hoogglans kunt u prachtige accenten aanbrengen in uw keuken door deze af te wisselen met matte elementen. Een professionele afwerking gegarandeerd en tegelijkertijd gemakkelijk in onderhoud om jaren van te kunnen genieten.


Flexibele maatvoeringFlexibele oplossingen voor elke maatvoering

Benut de ruimte optimaal met de flexibele oplossingen van de onder-, hoge- en hangkasten die in verschillende breedtes en hoogtes verkrijgbaar zijn. Onze keukenspecialisten kunnen samen met u de opstelling bepalen die het beste past in de beschikbare ruimte.


TotaalserviceZorgeloos genieten van uw nieuwe keuken

A & A Keukens biedt u service op maat. Naast het plaatsen kunnen wij ook het aanleggen van leidingwerk en het betegelen van de keuken op ons nemen. Zo verzorgen wij uw nieuwe keuken van A tot Z, zodat u er zorgeloos van kunt genieten.

 

Laat u inspireren - Kom naar de showroom

 

A&A Keukens

  • Voor elk budget
  • Vriendelijk en servicegericht personeel
  • Meer dan 2000 apparaten uit voorraad leverbaar
  • Eigen montagedienst

Link naar GranietTopper

A&A Keukens

Kayersdijk 43
7332 AH Apeldoorn
Tel.055 - 534 61 61
info@topper.nl

Openingstijden


Maandag 13:30 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

Telefonisch Bereikbaar

Maandag 13:30 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00